< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=177525256911397&ev=PageView&noscript=1" />

windows 10 defaultuser0 password?

sareva76

New Member
Hi, 
I just received the Mini PC from Amazon. I booted it up and it appears a windows 10 screen asking for defaultuser01 password. 
And I can't find any on the box so I think it is a mistake.
Can someone help????
Thank you
Eva Sar
 

Shadows69

New Member
I have the same problem. Just received my new n33 and it is asking for the password to defaultuser0. So are we supposed to restore windows or is there a password ? Seems the system wants to auto login but there is no password or the one on the system is incorrect.
 

MinisForum

Administrator
Staff member
sareva76 said:
Hi, 
I just received the Mini PC from Amazon. I booted it up and it appears a windows 10 screen asking for defaultuser01 password. 
And I can't find any on the box so I think it is a mistake.
Can someone help????
Thank you
Eva Sar
Hello, I suggest you restart the camera try to enter the desktop, if not, I suggest you restore the factory settings: http://www.minisforum.com/showthread.php?tid=7

If you encounter any problems, please contact me in time.
 

MinisForum

Administrator
Staff member
http://www.minisforum.com/showthread.php?tid=7 does not work. Only shows a bunch of Chinese characters. I did reboot the pc several times same result. Could you paste how to restore your PC in here so others having the same problem with be able to use this as reference?
If you mind that this problem(it may be that the staff has accidentally set up the user when testing, each machine will be tested before leaving the factory), you can contact Amazon seller support for return.
If you don't mind, I can provide system files for you to reinstall the system.
I am very sorry about this mistake.

N33 system file: verstion 1903
http://www.mediafire.com/file/r34tu6u51a12to8/N33N34ver1903.rar/file
N33 Reinstall system steps( Video + file)
Http://www.mediafire.com/file/w74uyypuvbf5q7r/install_system_step.docx/file
 

Shadows69

New Member
System is now up and running. Windows activated as soon as the install was completed as well. All drivers are up to date and Windows 10 pro 1909 installed with no problems to report this far. Thank you for your help.
 
Top Bottom